Resa till Tokyo

Jag ska förverkliga en dröm. Jag har bestämt mig för att göra slag i saken och äntligen åka till Tokyo. Förutom att gå till alla härliga små sushiställen, karaokebarer och seriebutiker vill jag köpa massor av söta kawaii och sweet lolitakläder och accessoarer. Mest av allt vill jag ha en ryggsäck i form av en stor Hello Kitty-docka och en pyjamas med små animefigurer på. Japan ligger ju väldigt långt bort, och Tokyo är en dyr stad att vara i så det kommer att krävas en hel del pengar. Jag har inte så mycket sparat, men jag lever vanligtvis väldigt sparsamt och tänker att jag förtjänar den här resan, så jag kommer att ta ett litet lån för att täcka de sista kostnaderna. Det blir ett sms-lån hos de här Jag har valt dem för att de är tydliga med den totala kostnaden för lånet, så att jag slipper överraskningar i form av dolda avgifter

(Visited 1 times, 1 visits today)