Att göra i Tokyo

Resan till Tokyo verkar bli av snart, men jag var tvungen att ta ett litet lån från lån365 för att kunna finansiera den. Lånet är snart tillbakabetalat, vilket känns skönt. Resan blir av i maj och då lär det också vara härligt väder i Japan. Det är så många saker jag planerar att göra i Tokyo, men till stor del vill jag bara promenera eller åka omkring för att njuta av omgivningen, arkitekturen och människorna i staden. Det här är något som många missar under sina semestrar – kom ihåg att man faktiskt inte behöver se ALLT i en stad. Jag har också lovat mig själv att äta minst en skål ramen varannan dag, bara för att få uppleva hur äkta ramen smakar. Jag har hört att en av världens bästa ramen ska finnas på Afuri, så det måste jag prova på!

(Visited 1 times, 1 visits today)